MICROHM Kft

 

Cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 46. Kereskedők Háza 1.em., Microhm alkatrészbolt

Tel+fax: 72/326-026

e-mail: computer@kamerapecs.hu 

Kapcsolattartó: Andrics Péter.

Nyitva tartás: H-P: 9-18; Szo: 9-13.

 

 

A Microhm Kft. adatvédelmi irányelvei:

 

AMicrohm Kft. szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénnyel összhangban az alábbi adatvédelmi irányelveket teszi közzé:

Amikor látogatóink és felhasználóink az Microhm Kft. oldalain tartózkodnak, megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk. Vannak azonban olyan oldalak és alkalmak (webshop vásárlás), amikor szolgáltatásaink teljes körű igénybevételéhez szükségessé válhat a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, postacímének vagy e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

A Szolgáltató a látogatók és felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli.

Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet (pl. szállító cég), akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja, vagy átadja, ugyancsak felhívja ugyanezen kötelezettségeinek teljesítésére.

Ha felhasználónk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki rendszerünkből (vállalva azt, hogy attól fogva nem, vagy nem olyan módon tudja igénybe venni azt a szolgáltatást, amelyhez ezek az adatok tartoztak), ezt haladéktalanul teljesítjük úgy, hogy az adatbázisainkból kitöröljük a megfelelő, látogató által megjelölt rekordokat.

 

Adatkezelés a szolgáltatás igénybevétele során

 

Weboldalunk minden látogatójánál a szerverünk automatikusan felismeri a felhasználó e-mail elérését (ahol lehet) és IP címét.

Gyűjtjük a weboldal látogatóinak és felhasználóinak
- IP címét és e-mail elérését (ahol lehetséges),
- az e-mail címeit, akik hozzászólásokat küldenek be a felületeinkre valamint azoknak, akik kapcsolatba lépnek velünk e-mailen keresztül,

A gyűjtött információkat kizárólag adminisztrációs és a weboldal tartalmának javítására használjuk.